Wybierz raport:
- 1Liczba knurów ogółem i dodatnio ocenionych wg ras w poszczególnych stacjach kontroliZobacz raport
- 2Liczba kojarzeń ogółem i dodatnio ocenionych wg ras w poszczególnych stacjach kontroliZobacz raport
- 3Obserwowane zmiany w wartościach niektórych cech tucznych i rzeźnych poszczególnych rasZobacz raport
- 4Procentowy udział ocenionych kojarzeń w poszczególnych przedziałach klasowych masy szynki zadniej bez słoniny (kg)Zobacz raport
- 5Procentowy udział ocenionych kojarzeń w poszczególnych przedziałach klasowych powierzchni „oka” polędwicy (cm^2)Zobacz raport
- 6Procentowy udział ocenionych kojarzeń w poszczególnych przedziałach klasowych przyrostu dziennego (g)Zobacz raport
- 7Procentowy udział ocenionych kojarzeń w poszczególnych przedziałach klasowych średniej grubości słoniny z 5 pomiarów (cm)Zobacz raport
- 8Procentowy udział ocenionych kojarzeń w poszczególnych przedziałach klasowych zawartości mięsa w tuszy (%)Zobacz raport
- 9Procentowy udział ocenionych kojarzeń w poszczególnych przedziałach klasowych zużycia paszy na 1kg masy ciała (kg)Zobacz raport
- 10Średnie wyniki oceny świń uzyskane w poszczególnych stacjach – wg rasZobacz raport
- 11Średnie wyniki oraz odchylenia standardowe (SD) niektórych cech osobników przekontrolowanychZobacz raport